X
تبليغات

تصویر ثابت

Tips on fresh pistachios
loading...
YourAds Here YourAds Here

منبع رسمی مقالات بهترین پسته

بازدید : 56
يکشنبه 30 آبان 1400 زمان : 11:43

When peeling pistachios, pistachio shell do not worry about the pistachios being closed. During the drying process of pistachios, many pistachios open on their own. Experience has shown that frozen pistachios are much easier to peel.

* High quality pistachio is a pistachio that has opened its door.

Closed pistachios are usually opened by soaking them in water using special devices. This type of pistachio is called "smiling water".

That is, pistachio that has been smiled by this process.

To detect if a pistachio has opened its door or opened it with the help of human intervention, it is enough to hold it in your hand and try to pick them up from the skin of the pistachio if the pistachio was closed by pressing the shells. That is, pistachios are smiling water, but if it was not possible to close the pistachios at all, your pistachios are naturally smiling.

برچسب ها pistachio shell ,
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 170
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 40
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 301
  • بازدید کننده امروز : 0
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 308
  • بازدید ماه : 379
  • بازدید سال : 6969
  • بازدید کلی : 11347
  • کدهای اختصاصی